Festmenuer


Menu 1:
Røget ørred i dildsauce
Helstegt oksefilet med butterdejskartofler, minimajs,
ærter-fransaice, fyldte tomater og bordelaisesauce
Islagkage med 3 slags is
inkl. vin ad libitum under middagen
kr. 390,00

Menu 2:
Fillodej med fyld på sprød salat
Helstegt oksefilet med butterdejskartofler, minimajs,
ærter-fransaice, fyldte tomater og bordelaisesauce
Frugttærte m. creme fraiche
inkl. vin ad libitum under middagen
kr. 398,00

Menu 3:
Andebryst med østerhatte og skovbær
Indbagt svinemørbrad med kartoffelbåde, grøntsager
og bearnaisesauce
Nøddekurv med rørt hindbær is og frugter
inkl. vin ad libitum under middagen
kr. 415,00

Menu 4:
Tarteletter med høns i asparges
Kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat
Hvide og brunede kartofler, vildtsauce og tyttebær
Ananasfromage
inkl. vin ad libitum under middagen
kr. 318,00

Alle priser er inkl. borddækning, duge, lys, dekorationer og servering.
  TOP >>
     


Programmeret og hosted af nordicweb